Tarragona

La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la: Estació de Benifallet-Batea

SEGONA ETAPA DEL TRAM TORTOSA-LOGROÑO

Aquesta és l’etapa amb major desnivell del Camí de l’Ebre, però queda recompensat per uns paisatges bellíssims i extrems; des de la soledat de les salvatges costes de les muntanyes, fins a la pau de les vinyes cuidades a mà.

Com arribar-hi: L’estació de Benifallet la trobem a la carretera C-12, km 39, al poble del mateix nom, província de Tarragona.
Dificultat: Difícil
Durada de l’etapa: 10-11 hores
Distància total: 31 km
Ascens acumulat: 961 m
Observacions: Portar llanterna o frontal per als túnels de la Via Verda. Aquest tram es pot fer en bicicleta.
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

Itinerari

Sortirem de l’estació de Benifallet, seguin la Via Verda de la Vall de Zafán, que creua una zona de túnels i viaductes, seguint el curs del riu Canaletes.

Santuari de La Fontcalda @PT Diputació de Tarragona

Quan portem uns 9 km arribarem a un pont de fusta on el Camí abandona la Via Verda, a partir d’ara la nostra referència seran les marques vermelles i blanques del GR 171, que ens portaran fins a La Fontcalda.

Vall del Frare @Juan Carlos Borrego

A partir d’aquí travessarem la Vall del Frare, arribarem després de gairebé 4,5 km al Coll d’en Torner, el punt més alt de la ruta i continuarem fins a Gandesa. 12,5 km ens separen d’aquesta població i el final de l’etapa: Batea.

Celler modernista. Gandesa @PT Diputació de Tarragona

T’has plantejat mai fer el Camí de Sant Jaume? És tota una aventura! Si t’animes no et pot faltar aquesta guia! La trobaràs a la nostra botiga online. Disponible en quatre idiomes.

Sobre l’autor de la guia: Callum Christie es considera un hispanòfil. Nascut a Zàmbia de pares escocesos, se sent molt afortunat per haver caminat pels quatre racons de la península ibèrica, a vegades com a guia, i altres vegades en solitari a la recerca de senders perduts. Des de la seva base en la Sierra de las Nieves, gaudeix donant a conèixer les rutes de pelegrinatge menys conegudes, i així compartir el seu amor per la gran varietat de paisatges i gents que es poden trobar al Camí.

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino