Novetats

NOVEMBRE 2019

Nova edició del mapa del Massís de Garraf.
A escala 1:20.000, presenta amb detall tots els racons del patrimoni natural del parc, com ara els avencs, les coves o les fonts. També inclou la ubicació de les barraques de pedra seca, els masos i la resta del patrimoni arquitectònic.
Amb tots els senders de GR, PR i SL actualitzats, Massís de Garraf és una eina imprescindible per a qualsevol excursionista que vulgui triar aquestes muntanyes de la Serralada Litoral per a realitzar les seves caminades.

SETEMBRE 2019

Carpeta que conté dos mapes: un mapa a escala 1:20.000 del Montsec de l’Estall, conegut desde fa uns anys per les vertiginoses pasarel.les de Montfalcó. El mapa inclou tots els senders de la zona: GR, PR i senders locals per arribar a llocs tan emblemàtics como l’ermita de Santa Quitèria o les muralles de Finestres. L’altre mapa que conté la carpeta és una ampliació a escala 15:000 del Congost de Mont-rebei, i inclou el Camí Natural de Montfalcó (les pasarel.les) i les rutes de la Fundació La Pedrera situades a la part catalana de la Serra del Montsec.

L’autora del bloc Som de Pícnic ens proposa 13 àrees de lleure que per la seva ubicació o proximitat ens faciliten la visita d’alguns vestigis de la Batalla de l’Ebre que ens ajudaran a entendre i valorar el què va passar. Visitarem trinxeres, un punt de comandament, centres d’interpretació, un poble en runes, refugis antiaeris i una cova que va ser un hospital. Aquesta guia està pensada perquè les famílies puguin compaginar l’oci familiar i les visites d’aquests espais en unes terres de gran bellesa com a marc incomparable.

Mapa del terme municipal de Montblanc a escala 1:20.000. Inclou la localització i descripció de tot un conjunt de punts d’interès: arbres, barraques de pedra seca, creus de terme, elements singulars, ermites, fonts i masos. Inclou tres rutes per la descoberta del terme.

Mapa a escala 1:25.000 del municipi del Pont d’Armentera. Inclou set itineraris amb la seva fitxa tècnica (al dors del mapa) que surten del poble. També inclou un carrerer del poble.

Back To Top