Novetats

JUNY 2020

Nou mapa a escala 1:20.000 de la comarca castellonenca del Maestrat: El Tossal de la Nevera.
Aquest nou producte pretén donar a conèixer un territori vertebrat pel triangle que formen els pobles de Catí, Benassal i Ares del Maestrat. Turons, moles, barrancs, fonts i senderes donen vida a un territori forestal, agrícola i ramader, on destaca el treball de la pedra seca (barraques, pous, murs, tancats, marges, bancals, pous de gel…).
Les vistes del mar, els camins ramaders, els molins i les rouredes són altres dels elements que faran d’una excursió per aquest indrets una delícia.

JUNY 2020

Tercera edició del mapa de la Serra d’Aitana, un dels punts referencials de la Marina Baixa (Alacant).
Aquesta serralada situada a cavall de Gandia i Benidorm, a prop de la Mediterrània, és un dels indrets més populars i freqüentats per l’excursionisme valencià. Amb una alçada que ronda els 1500 m, conté una combinació de patrimoni natural i arquitectònic força interessant, que presentem amb detall a escala 1:20.000. Castells medievals, pobles enturonats, pous de gel, masos o corrals es barregen amb el llegat de pedra seca: els bancals, fruit del treball tenaç de la pagesia per artigar els vessants més feréstecs.
Com a mapa excursionista que és, no ens oblidem de detallar els camins senyalitzats, PR i GR, ni de les zones d’escalada.
L’objectiu no és altre que afavorir les vostres sortides.

FEBRER 2020

Carpeta amb 3 mapes a escala 1:25.000.
Ruta lineal per etapes que va de Roses a Albanyà, 121 km (desnivell de pujada 5379 m i 5204 m de baixada).Passa pels quatre refugis del Centre Excursionista Empordanès (refugi Coll de Banyuls, refugi Forn de Calç, refugi Les Salines i refugi Bassegoda).
Es pot fer a peu i en BTT.

GENER 2020

Nova edició del mapa del Moianès a escala 1:30.000. Presenta amb detall tots els racons del patrimoni natural i cultural d’aquesta comarca. Inclou GR, PR i senders locals de la zona: La ruta de la pedra seca de Monistrol de Calders. Les rutes de l’Estany. La ruta de Màrius Torres de Sant Quirze Safaja. Els camins del Bisbe i l’Abat Oliva. El Camí de Sant Jaume. La xarxa dels senders del Moianès. I les zones dels Espais serens. Inclou també un apartat amb el llista d’allotjaments, restaurants, patrimoni cultural, activitats esportives i adreces i telèfons d’interès de la comarca. Aquest mapa és una eina imprescindible per a qualsevol excursionista que vulgui triar aquestes muntanyes per a realitzar les seves caminades.

DESEMBRE 2019

Nou mapa que complementa al de la serra de Cardó i que, com aquest últim, fa una revisió absoluta i actualitzada de la toponímia, amb especial cura pel respecte a les singularitats pròpies del territori en aquest aspecte.
S’ha posat èmfasi en la revisió de la zona costanera, ja què és la part més visitada.
Amb la col·laboració dels ajuntaments de la zona, s’han incorporat totes les rutes de BTT que es promocionen als municipis, a més d’alguna ruta a peu aprofitant la recuperació de velles senderes, totes elles amb els corresponents codis QR per obtenir tracks i descripcions.
També incorpora informació actualitzada d’allotjaments i altres serveis turístics. Aquesta novetat d’un àrea que no disponia fins ara de cap cartografia excursionista us ajudarà a coneixer i descobrir una zona que amaga racons de gran bellesa mediterrània.

NOVEMBRE 2019

Nova edició del mapa del Massís de Garraf.
A escala 1:20.000, presenta amb detall tots els racons del patrimoni natural del parc, com ara els avencs, les coves o les fonts. També inclou la ubicació de les barraques de pedra seca, els masos i la resta del patrimoni arquitectònic.
Amb tots els senders de GR, PR i SL actualitzats, Massís de Garraf és una eina imprescindible per a qualsevol excursionista que vulgui triar aquestes muntanyes de la Serralada Litoral per a realitzar les seves caminades.

SETEMBRE 2019

Carpeta que conté dos mapes: un mapa a escala 1:20.000 del Montsec de l’Estall, conegut desde fa uns anys per les vertiginoses pasarel.les de Montfalcó. El mapa inclou tots els senders de la zona: GR, PR i senders locals per arribar a llocs tan emblemàtics como l’ermita de Santa Quitèria o les muralles de Finestres. L’altre mapa que conté la carpeta és una ampliació a escala 15:000 del Congost de Mont-rebei, i inclou el Camí Natural de Montfalcó (les pasarel.les) i les rutes de la Fundació La Pedrera situades a la part catalana de la Serra del Montsec.

L’autora del bloc Som de Pícnic ens proposa 13 àrees de lleure que per la seva ubicació o proximitat ens faciliten la visita d’alguns vestigis de la Batalla de l’Ebre que ens ajudaran a entendre i valorar el què va passar. Visitarem trinxeres, un punt de comandament, centres d’interpretació, un poble en runes, refugis antiaeris i una cova que va ser un hospital. Aquesta guia està pensada perquè les famílies puguin compaginar l’oci familiar i les visites d’aquests espais en unes terres de gran bellesa com a marc incomparable.

Mapa del terme municipal de Montblanc a escala 1:20.000. Inclou la localització i descripció de tot un conjunt de punts d’interès: arbres, barraques de pedra seca, creus de terme, elements singulars, ermites, fonts i masos. Inclou tres rutes per la descoberta del terme.

Mapa a escala 1:25.000 del municipi del Pont d’Armentera. Inclou set itineraris amb la seva fitxa tècnica (al dors del mapa) que surten del poble. També inclou un carrerer del poble.

Back To Top