Novetats

NOVEMBRE 2021

Des d’Editorial Piolet us oferim una nova publicació de les comarques del nord de Castelló, concretament dels Ports i una part de l’Alt Maestrat i del Baix Maestrat. A escala 1:20.000, Monte de Vallivana és una eina necessària per a programar-vos excursions a l’entorn de Morella, Vallibona i Catí. Es tracta d’un territori muntanyós, amb un marcat contrast de paisatges. Mentre que el bosc predomina al voltant de Vallibona, Morella és a un altiplà de planes i turons amb marcat caràcter de secà i Catí ens acosta a les immediacions del balneari de l’Avellà, un racó amagat i fresc.

SETEMBRE 2021

Nou mapa de la província de Granada a escala 1:25.000.
Detall de tots els senders i camins entre Lanjarón i Trevélez, i entre la Sierra de Lújar i el Cortijo de las Tomas, ja dins de Sierra Nevada.
La Alpujarra és un territori ple de nombrosos GR i PR promocionats per la “Federación Andaluza de Montaña”, i altres senders senyalitzats per institucions locals de la zona. Aquest fet fa que sigui una zona amb nombroses excursions molt variades i atractives per l’excursionista.

SETEMBRE 2021

Aquest mapa excursionista va adreçat a totes aquelles persones que vulguin conèixer més a fons l’Alt Camp. Comarca interior del Camp de Tarragona que aplega una gran diversitat de muntanyes, planes, valls , rius, ermites, masos, llogarets perduts, pobles i viles.

Al mapa hi trobareu representada la gran xarxa de camins rurals, històrics i els senders abalisats homologats GR, PR i SL així com molts altres itineraris senyalitzats per fer a peu o en BTT.

JULIOL 2021

Guardonat amb el premi”Juli Soler i Santaló” a la Fira del Llibre de Muntanya- Vic 2021-

Editorial Piolet torna a apostar per les terres de Ponent amb l’edició d’un mapa excursionista a escala 1:20.000 que avarca dos territoris del Pre-Pirineu de Lleida: la Terreta i la Serra de Sant Gervàs.
Són dos àmbits distints. La Terreta és una vall isolada sembrada de poblets encantadors i excursions inoblidables, reducte dels voltors i altres aus rapinyaires. La Serra de Sant Gervàs és una dorsal pètria, un mirador excel·lent del Pirineu central.
Barrancs, escalada i espeleologia són activitats que s’hi poden combinar amb el senderisme i la btt.

JULIOL 2021

Surt a la llum la segona edició del mapa del Parc del Foix i Parc d’Olèrdola. Editorial Piolet continua amb les actualitzacions dels mapes del Penedès a escala 1:20.000, com ja hem fet amb Muntanyes d’Ordal, el Montmell i el Garraf, refermant l’aposta editorial per aquesta vegueria que engloba les tres comarques penedesenques: el Garraf, l’Alt i Baix Penedès.
Aquest mapa es centra en aquests dos espais protegits, el Foix i Olèrdola, tots dos de gran valor natural i monumental. El riu Foix, els castells de Castellet i Olèrdola, l’embassament, els fondos, els masos, els corrals, els boscos i les vinyes són els seus actius ineludibles.

ABRIL 2021

Per primera vegada aquestes rutes poc conegudes, que uneixen Catalunya amb el Camí Francès, estan reunides en una sola guia. Dividides en 62 trams de 6 rutes interconnectades, ofereixen la possibilitat de conèixer uns paisatges fascinants.
Més de 1600 km descrits amb detall.
62 mapes a color i perfils de desnivell.
Mapes detallats de ciutats i pobles incloent la ubicació dels allotjaments.
Informació sobre albergs, hostals i hotels.
Més de 100 fotos i il·lustracions a tot color.
Notes sobre la història de llocs d’interès.
Disponible en quatre idiomes.
Ja la pots adquirir a la nostra botiga online.

GENER 2021

5a edició revisada. Cartografía actualitzada i imprès en paper impermeable. Una travessa de cinc jornades pel Massís del Ports, un dels entorns naturals més salvatges i desconeguts del nostre país. Ja el pots adquirir a la nostra botiga.

DESEMBRE 2020

Segona edició del mapa topogràfic de tot el conjunt del “Parque Natural de Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama” més de 40.000 ha de zona protegida amb una riquesa natural impressionant. Els cims, alguns de més de 2.000 m d’alçada, esdevenen la frontera natural entre les províncies de Granada i Málaga.

La cartografia d’aquestes serres es presenta en dos fulls a escala 1:25.000 on s’han marcat tots els itineraris del Parc Natural, senders de llarg i petit recorregut, però també un total de 34 itineraris proposats que ens permetran conèixer aquest territori en profunditat. La llegenda ha estat traduïda a 4 idiomes i la presentació d’aquesta publicació sota la forma de carpeta amb un disseny totalment renovat fa que a dia d’avui aquest producte esdevingui molt interessant des de tots els punts de vista.

JUNY 2020

Nou mapa a escala 1:20.000 de la comarca castellonenca del Maestrat: El Tossal de la Nevera.
Aquest nou producte pretén donar a conèixer un territori vertebrat pel triangle que formen els pobles de Catí, Benassal i Ares del Maestrat. Turons, moles, barrancs, fonts i senderes donen vida a un territori forestal, agrícola i ramader, on destaca el treball de la pedra seca (barraques, pous, murs, tancats, marges, bancals, pous de gel…).
Les vistes del mar, els camins ramaders, els molins i les rouredes són altres dels elements que faran d’una excursió per aquest indrets una delícia.

JUNY 2020

Tercera edició del mapa de la Serra d’Aitana, un dels punts referencials de la Marina Baixa (Alacant).
Aquesta serralada situada a cavall de Gandia i Benidorm, a prop de la Mediterrània, és un dels indrets més populars i freqüentats per l’excursionisme valencià. Amb una alçada que ronda els 1500 m, conté una combinació de patrimoni natural i arquitectònic força interessant, que presentem amb detall a escala 1:20.000. Castells medievals, pobles enturonats, pous de gel, masos o corrals es barregen amb el llegat de pedra seca: els bancals, fruit del treball tenaç de la pagesia per artigar els vessants més feréstecs.
Com a mapa excursionista que és, no ens oblidem de detallar els camins senyalitzats, PR i GR, ni de les zones d’escalada.
L’objectiu no és altre que afavorir les vostres sortides.

FEBRER 2020

Carpeta amb 3 mapes a escala 1:25.000.
Ruta lineal per etapes que va de Roses a Albanyà, 121 km (desnivell de pujada 5379 m i 5204 m de baixada).Passa pels quatre refugis del Centre Excursionista Empordanès (refugi Coll de Banyuls, refugi Forn de Calç, refugi Les Salines i refugi Bassegoda).
Es pot fer a peu i en BTT.

GENER 2020

Nova edició del mapa del Moianès a escala 1:30.000. Presenta amb detall tots els racons del patrimoni natural i cultural d’aquesta comarca. Inclou GR, PR i senders locals de la zona: La ruta de la pedra seca de Monistrol de Calders. Les rutes de l’Estany. La ruta de Màrius Torres de Sant Quirze Safaja. Els camins del Bisbe i l’Abat Oliva. El Camí de Sant Jaume. La xarxa dels senders del Moianès. I les zones dels Espais serens. Inclou també un apartat amb el llista d’allotjaments, restaurants, patrimoni cultural, activitats esportives i adreces i telèfons d’interès de la comarca. Aquest mapa és una eina imprescindible per a qualsevol excursionista que vulgui triar aquestes muntanyes per a realitzar les seves caminades.

DESEMBRE 2019

Nou mapa que complementa al de la serra de Cardó i que, com aquest últim, fa una revisió absoluta i actualitzada de la toponímia, amb especial cura pel respecte a les singularitats pròpies del territori en aquest aspecte.
S’ha posat èmfasi en la revisió de la zona costanera, ja què és la part més visitada.
Amb la col·laboració dels ajuntaments de la zona, s’han incorporat totes les rutes de BTT que es promocionen als municipis, a més d’alguna ruta a peu aprofitant la recuperació de velles senderes, totes elles amb els corresponents codis QR per obtenir tracks i descripcions.
També incorpora informació actualitzada d’allotjaments i altres serveis turístics. Aquesta novetat d’un àrea que no disponia fins ara de cap cartografia excursionista us ajudarà a coneixer i descobrir una zona que amaga racons de gran bellesa mediterrània.

NOVEMBRE 2019

Nova edició del mapa del Massís de Garraf.
A escala 1:20.000, presenta amb detall tots els racons del patrimoni natural del parc, com ara els avencs, les coves o les fonts. També inclou la ubicació de les barraques de pedra seca, els masos i la resta del patrimoni arquitectònic.
Amb tots els senders de GR, PR i SL actualitzats, Massís de Garraf és una eina imprescindible per a qualsevol excursionista que vulgui triar aquestes muntanyes de la Serralada Litoral per a realitzar les seves caminades.

SETEMBRE 2019

Carpeta que conté dos mapes: un mapa a escala 1:20.000 del Montsec de l’Estall, conegut desde fa uns anys per les vertiginoses pasarel.les de Montfalcó. El mapa inclou tots els senders de la zona: GR, PR i senders locals per arribar a llocs tan emblemàtics como l’ermita de Santa Quitèria o les muralles de Finestres. L’altre mapa que conté la carpeta és una ampliació a escala 15:000 del Congost de Mont-rebei, i inclou el Camí Natural de Montfalcó (les pasarel.les) i les rutes de la Fundació La Pedrera situades a la part catalana de la Serra del Montsec.

L’autora del bloc Som de Pícnic ens proposa 13 àrees de lleure que per la seva ubicació o proximitat ens faciliten la visita d’alguns vestigis de la Batalla de l’Ebre que ens ajudaran a entendre i valorar el què va passar. Visitarem trinxeres, un punt de comandament, centres d’interpretació, un poble en runes, refugis antiaeris i una cova que va ser un hospital. Aquesta guia està pensada perquè les famílies puguin compaginar l’oci familiar i les visites d’aquests espais en unes terres de gran bellesa com a marc incomparable.

Mapa del terme municipal de Montblanc a escala 1:20.000. Inclou la localització i descripció de tot un conjunt de punts d’interès: arbres, barraques de pedra seca, creus de terme, elements singulars, ermites, fonts i masos. Inclou tres rutes per la descoberta del terme.

Mapa a escala 1:25.000 del municipi del Pont d’Armentera. Inclou set itineraris amb la seva fitxa tècnica (al dors del mapa) que surten del poble. També inclou un carrerer del poble.

Back To Top