Amb nens Lleida

El Segrià de color rosa

Aquesta setmana no us proposarem cap ruta en concret. Nosaltres us mostrem l’espai i vosaltres escolliu la ruta.

Any rere any la comarca del Segrià es tenyeix de color rosa amb la floració dels seus arbres fruiters. Contemplar el mantell de flors en els camps de presseguers és una autèntica meravella. La floració dura entre dos i tres setmanes i aquest any ja es pot començar a contemplar.

Trobarem rutes per a realitzar caminant, amb bicicleta, guiades, al nostre aire…o simplement podem agafar el cotxe i deixar-nos portar pels camins per a anar descobrint aquesta explosió de colors que ens brinda la naturalesa.

Donat el creixent interès que desperta la floració dels arbres fruiters, hi ha pobles que organitzen diferents tipus de visites per a donar a conèixer i potenciar aquest fenomen. A continuació us expliquem quins són.

Aitona

Sota la marca fruiturisme, Aitona va ser el primer poble a promocionar aquests paisatges rosats. Ofereix diferents experiències que van des de visites guiades, a rutes amb bicicleta, fins a contemplar la Mar Rosa des del cel pujats en un globus. Per a més informació visita la web de fruiturisme , allà podreu reservar visites guiades des d’aquest cap de setmana fins al 20 de març

Alcarràs

Amb el nom “Alcarràs florit”, l’ajuntament d’aquest poble proposa una visita guiada en autocar que inclou desdejuni, l’explicació del procés de floració i la visita a diferents camps per a fer fotografies. Aquest any la visita es realitza el proper dissabte 12 de març.

Torres de Segre

Torres de Segre organitza també rutes guiades sota el nom El color de la floració . Es faran els caps de setmana del 5 i 12 de març amb visites explicatives per a gaudir de la floració i conèixer altres espais rellevants del municipi com el Pantà d’Utxesa o l’Ermita de la Carrassumada.

Una visita al Segrià sempre ens ofereix al·licients: a la primavera tenyit de rosa, a l’estiu amb els seus verds intensos, els seus tons vermellosos a la tardor i el seu aspecte misteriós a l’hivern quan la boira ho cobreix tot. Tampoc pot faltar un passeig per Lleida per a contemplar el conjunt monumental de la Seu Vella i el Castell del Rei Sua.

Pels amants del senderisme, com sempre la nostra recomanació perquè pugueu conèixer aquestes terres com més ens agrada..caminant!

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino