Descobreix

El Montsec de l’Estall

En aquesta primera entrada del nostre blog, volem mostrar-vos una zona a la qual tenim especial afecció: El Montsec de l’Estall.

La Serra del Montsec és una serralada de més de 40 km de longitud, situada a les comunitats de Catalunya i Aragó i dividida en tres zones: el Montsec d’Ares, el Montsec de Rúbies i el Montsec de l’Estall, l’únic situat a la part aragonesa. La porta d’entrada la trobem al poble de Viacamp, al costat de la N-230.

Territori poc conegut fins fa uns anys, excepte pels vilatans i els buscadors de bolets, actualment rep la gens menyspreable suma d’uns 200.000 visitants l’any, des de la construcció de les anomenades pasarel.les de Montfalcó.

Pasarelas de Montfalcó

Més endavant ja parlarem de les pasarel.les, però deixeu-me reivindicar la resta de corriols, ermites, camins i llocs amagats del Montsec, on val la pena, i molt, perdre’s durant uns dies.

Us deixo unes fotografies perquè us en aneu fent a la idea.

De mica en mica anirem pujant rutes, però si no podeu esperar 😉 , a http://www.montsecdelestall.info hi trobareu tota l’informació d’aquesta espectacular zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top