Qui som?

Des de 1999 publiquem mapes excursionistes i guies senderistes. Com que ens agrada la feina ben feta, unim un rigurós treball de camp amb un minuciós treball de gabinet. Gràcies a tot aixó, oferim una cartografia precisa i en constant revisió.

El nostre catàleg, amb més de 200 publicacions, inclou mapes en paper, digital, guies excursionistes, novel.les i contes.

Sobre el blog

El blog de Piolet és de recent creació, amb ell pretenem donar a conéixer les rutes que surten als mapes que hem fet (i continuem fent) ; també d’altres continguts que ens semblen interesants com novetats, articles i informació que us puguin ser d’utilitat.
El contingut que publiquem ha estat escrit per nosaltres i està íntegrament basat en les rutes, llocs i establiments que coneixem en primera persona; mai us recomanarem rutes, empreses o serveis que no haguem fet o utilitzat abans. Recomanem reservar mitjançant booking perquè nosaltres el fem servir i ens funciona. A més, si reserves a través del blog, a tu no et costa res i a nosaltres ens ajudes a mantenir-lo. 😉

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino