Amb nens Tarragona

La Cova d’en Rubí

Cova llegendària on s’amagava la Cucafera, l’animal mitològic més emblemàtic de la ciutat de Tortosa.

Dades de la ruta

Situació: Serra de Cardó, comarca del Baix Ebre 
Com arribar: Sortir des de el barri de Remolins de Tortosa i pujar per la Costereta del Célio.
Dificultat: Baixa
Temps 2h 10′ 
Distància: 6,47 km (circular) 
Ascens acumulat: 309 m
Ruta a wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necesitat d’adquirir wikiloc premium.

Ruta circular, per a fer amb nens si es surt del Mas del Gego, a la Costa de les Quixales. Allà es pot aparcar el cotxe, en algun espai obert a la pista asfaltada. Per arribar-hi cal sortir del barri de Remolins de Tortosa i pujar per la Costereta del Célio. Si es vol allargar l’excursió es pot sortir a peu des de Remolins.

Amb aquesta ruta podrem conèixer les costes de l’est de Tortosa, una munió de camps de conreu en bancals (olivers, ametllers, garrofers…)amb petits masos i casetes de labor.

La Cova d’en Rubí

Per acabar de passar el dia os proposem conèixer Tortosa, població on el riu Ebre esdevé un dels protagonistes i on podem fer visites força interesants com la Suda, la Catedral, el Pont Roig, el Portal Romeu….si no heu trobat la Cucafera a la Cova d’en Rubí, apropeu-vos a la Casa dels Gegants….potser tindreu una sorpresa.

Més informació a la web de turisme de Tortosa.

I si al vostre passeig per la ciutat us agafa la gana, aneu a la Tasca Bohemia al casc antic. Bon menjar, bon preu i bona atenció.

Totes les rutes de la Serra de Cardó les podeu trobar al nostre mapa, disponible en paper i formats digitals a la nostra botiga

Heu fet aquesta ruta? Us ha agradat? Feu-nos arribar els vostres comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top