Amb nens Tarragona

La Cova d’en Rubí

Cova llegendària on s’amagava la Cucafera, l’animal mitològic més emblemàtic de la ciutat de Tortosa.

Dades de la ruta

Situació: Serra de Cardó, comarca del Baix Ebre 
Com arribar: Sortir des de el barri de Remolins de Tortosa i pujar per la Costereta del Célio.
Dificultat: Baixa
Temps 2h 10′ 
Distància: 6,47 km (circular) 
Ascens acumulat: 309 m
Ruta a wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necesitat d’adquirir wikiloc premium.

Ruta circular, per a fer amb nens si es surt del Mas del Gego, a la Costa de les Quixales. Allà es pot aparcar el cotxe, en algun espai obert a la pista asfaltada. Per arribar-hi cal sortir del barri de Remolins de Tortosa i pujar per la Costereta del Célio. Si es vol allargar l’excursió es pot sortir a peu des de Remolins.

Amb aquesta ruta podrem conèixer les costes de l’est de Tortosa, una munió de camps de conreu en bancals (olivers, ametllers, garrofers…)amb petits masos i casetes de labor.

La Cova d’en Rubí

Per acabar de passar el dia os proposem conèixer Tortosa, població on el riu Ebre esdevé un dels protagonistes i on podem fer visites força interesants com la Suda, la Catedral, el Pont Roig, el Portal Romeu….si no heu trobat la Cucafera a la Cova d’en Rubí, apropeu-vos a la Casa dels Gegants….potser tindreu una sorpresa.

Més informació a la web de turisme de Tortosa.

I si al vostre passeig per la ciutat us agafa la gana, aneu a la Tasca Bohemia al casc antic. Bon menjar, bon preu i bona atenció.

Totes les rutes de la Serra de Cardó les podeu trobar al nostre mapa, disponible en paper i formats digitals a la nostra botiga

Heu fet aquesta ruta? Us ha agradat? Feu-nos arribar els vostres comentaris!

Juan Carlos Borrego Perez

Ha publicat un grapat de guies excursionistes, com ara L'Ordal i la Depressió Penedesenca (Piolet, 2005), Espais de la Batalla de l'Ebre (Piolet, 2020 2a Ed.), Les Romeries de la Terra Alta (Piolet, 2015), Personatges Llegendaris de les Terres de l'Ebre (Piolet, 2018), A peu pels Castells del Penedès (Cossetània Edicions, 2010), Sierra Nevada (Alpina, 2010) i Moncayo (Alpina, 2011), entre d'altres. També ha publicat llibres de cuina i llegendes, i un trio de novel·les, Cafè amb Sal (Pagès Editors, 2009, Premi Ciutat de Mollerussa), Brut Nature (Piolet, 2013) i El Sostre d'Ombra, (Pagès Editors, 2015)

http://incola85.blogspot.com
Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino