Cantàbria Descobreix

Descobrint un bosc de sequoies

Creieu que per veure sequoies s’ha d’anar fins als Estats Units? A Cantàbria trobareu el bosc més extens d’aquesta espècie a Europa. Ens acompanyeu?

A Cabezón de la Sal trobem 848 sequoies en aproximadament 2,5 hectàrees, en un bosc tan dens que el sol gairebé no arriba a terra.

Com arribar i allotjament

Sortint des de Cabezón de la Sal està perfectament senyalitzat per arribar fins allà. El bosc el trobem a la carretera CA-135 en direcció a Comillas. Per dormir, vam escollir La Casona de las Meninas en Riocorvo, una petita aldea, situada a 15 km de Suances i a poc més de 20 minuts en cotxe del bosc.

Aparcament

Hi ha diversos aparcaments i són gratuïts. A l’entrada principal hi ha un, no és gaire gran, però això no suposa cap problema, ja que a l’altre costat de la carretera en trobarem més.

L’entrada al bosc de sequoies està habilitada amb una passarel·la de fusta, accessible per a cotxets de nens o cadires de rodes. Aquesta passarel·la condueix fins al bell mig del bosc. A partir d’allà diferents corriols discorren entremig d’aquests enormes arbres.

Comprovat! Són necessàries almenys tres persones per abraçar una sequoia!

Van estar una mica més d’una hora, passejant, fent fotos.. encara que a cada cas dependrà del temps que us hi vulgueu estar.

Nosaltres ho vam visitar per lliure, però si voleu fer una visita guiada i gratuïta, trobareu informació a la web de turismo de Cantabria.

Una vegada admirades les sequoies, podeu anar a pobles tant bonics com San Vicente de la Barquera o Comillas, a uns 20 minuts en cotxe. O podeu escollir fer una cosa diferent: Us podeu perdre al laberint més gran d’Espanya. El trobareu a Villapresente, a uns 18 km en direcció Torrelavega i a prop d’un altre dels pobles més bonics de Cantàbria: Santillana del Mar. Anar al laberint és un pla imprescindible sobretot si aneu amb nens. Per més informació sobre preus i dates d’obertura consulteu la seva web, i un consell: si aneu a l’estiu i fa calor, eviteu el migdia!

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino