Amb nens Lleida

Canejan, a dalt de la muntanya

Situat a la Val de Toran, al costat de la frontera francesa a la comarca de la Val d’Aran, aquest preciós poble ofereix unes fantàstiques vistes del Baix Aran. Ens acompanyes?

Canejan està situat a 906 m, el seu municipi té una població estable de 130 habitants repartits als seus pobles, alguns deshabitats.

A l’entrada del poble trobarem un petit pàrquing on es pot deixar el cotxe i recórrer aquesta petita joia a peu.

És un plaer passejar per Canejan contemplant els seus racons i llocs d’interès, com el Mirador o Pelarica situat a un extrem del poble, o l’Església de Sant Sernilh.

Allotjament i restauració

Respecte als serveis crec que no hi ha allotjaments a Canejan, encara que vam veure un restaurant. Però si us he de fer una recomanació per menjar, sense dubte és Eth Corneret de Les, molt bona relació qualitat-preu i l’amo una persona encantadora. El poble de Les està a 20 minuts. i allà trobareu l’hotel Juan Canejan. Un establiment de tota la vida, que us agradarà si busqueu una cosa senzilla, amb una relació qualitat-preu molt bona i un personal molt proper.

La Val de Toran és un paratge meravellós per fer excursions i menys conegut que la resta de la Val d’Aran. Al nostre mapa trobareu les rutes que es poden fer classificades per temps i amb una breu explicació de cadascuna d’elles.

Us convidem a descobrir la Val de Toran! No us decebrà!

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino