Osca

Ermita de Santa Quitèria

Imatge icònica del Montsec de l’Estall, arribar fins a l’ermita és un passeig que ens permetrà gaudir de fantàstiques vistes del Congost de Mont-rebei. Ens acompanyes?

Dades de la ruta

Situació: Montsec de l’Estall (Osca)
Punt de sortida i accés: Montfalcó, s’accedeix des de Viacamp (situat a la N-230, direcció Vielha) per una pista condicionada per a vehicles.
Dificultat: Baixa

Durada de la sortida: 30′
Distància total: 1 km
Ascens acumulat: 54 m.
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org,  són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

Partim de l’alberg de Montfalcó, Casa Batlle, construïda el 1850 i utilitzada com refugi pels treballadors que treballaven als boscos a la dècada dels setanta. En l’actualitat s’ha reconvertit en alberg i és un excel·lent punt de partida per realitzar un ventall d’excursions pel Montsec de l’Estall.

Preciosa i curta ruta que podem fer amb nens prenem precaucions una vegada hem arribat a l’ermita, fins allà el camí no presenta cap dificultat.

Agafem el corriol que surt a la dreta del sender que condueix a les passarel·les de Montfalcó i caminem entre boscos. En 15 minuts arribarem a l’ermita que restaurada a la primera meitat de la dècada dels noranta i construïda sobre un turó ens proporcionarà espectaculars vistes del Congost i el pantà de Canelles.

Coneixeu el Montsec de l’Estall?

Si voleu més informació de la zona visiteu www.montsecdelestall.info

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino