Amb nens Lleida

Aigües Tòrtes de Colòmers

Salts d’aigua i boscos entre Banhs de Tredòs i Aigüestortes.

Amb aquesta calor que estem patint, us proposem una senzilla i refrescant ruta circular que ens permetrà descobrir una zona a tocar del parc d’Aigüestortes. Ens acompanyaran al nostre passeig, prats, boscos, rierols, salts d’aigua, cims i amb una mica de sort, cavalls.

Dades de la ruta:

Situació: Banhs de Tredòs (Val d’Aran)
Com arribar: Agafarem al poble de Salardú el desviament que en 20 ‘ ens portarà per una pista asfaltada al parking de Banhs de Tredòs.
Dificultat: Baixa 
Temps: 2h 30′ (anada i tornada) 
Distància: 5,4 km (total) 
Ascens acumulat: 144 m 
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

Comencem a l’aparcament al costat dels Banhs de Tredós. Caminarem seguint el riu fins a arribar a un bonic salt d’aigua on, si el dia us acompanya, us podreu banyar (compte amb l’aigua que està moooolt freda).

Des del salt d’aigua, el camí ens conduirà fins a una pista, per després continuar el corriol, ben definit al costat del riu.

Pujarem per un bosc de pins i avets, passarem per prats i ponts de fusta, fins a arribar a la pista que ens conduirà, girant a l’esquerra fins al Pònt dera Montaneta i un àrea de pícnic, que ens serà molt útil per menjar-nos els entrepans que portem.

Per tornar a l’aparcament nosaltres vam seguir la pista, tot i que si és un dia de molta calor, podeu reprendre el camí del corriol de l’anada quan arribeu a l’alçada del salt d’aigua. Tot i això, anar per la pista pot oferir alguna sorpresa com la que vam trobar nosaltres.

Per completar el dia podeu visitar l’Arán Park, el parc de fauna de la Val d’Aran. En un recorregut de dues hores, podreu observar animals en semillibertat, al seu entorn natural.

Si gaudiu d’uns quants dies per la Val d’Aran, no deixeu de visitar la Val de Toran, concretament Canejan, un preciós poble situat a 906 m.

Us agrada la Val d’Aran? Si voleu coneixe-la més a fons, aquestes son les nostres propostes:

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino