Notícies Piolet

En aquesta secció anirem incorporant, entre d’altres coses, els projectes que realitzem per diferents entitats i empreses.

Sant Jordi 2023

Presentació de les guies del Josep Gironès a Tarragona i Tortosa

Premi “Juli Soler i Santaló”

El nostre mapa “La Terreta i Serra de Sant Gervàs” ha estat guardonat amb el “Premi Juli Soler i Santaló” al millor mapa excursionista editat a Catalunya. Gràcies a @fira.llibre.muntanya pel reconeixement i moltes gràcies a tots els que han fet possible la realització d’aquest mapa!!

25ª Fira del Llibre del Pirineu

El cap de setmana del 3,4 i 5 de setembre, va tenir lloc aquesta fira, on Editorial Piolet va estar present.

Sitges, Vila del Llibre 2021

Editorial Piolet ha estat aquest cap de setmana passat (17-18 Abril) en la primera edició del festival literari “Sitges, Vila del Llibre”.

Us deixem unes fotos del nostre pas per aquest esdeveniment.

 

Fira del llibre del Pirineu 2020

Aquí us deixem l’enllaç al fantàstic vídeo que va fer la Clara Borrego a la fira que es va celebrar a Organyà del 4 al 6 de setembre.

https://www.instagram.com/p/CFHppJdIfuE/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Mapa turístic de Querol

L’Ajuntament de Querol (Alt Camp, Tarragona) ha editat un mapa turístic del municipi. Editorial Piolet hem estat els encarregats de realitzar la cartografia. El mapa es pot descarregar a la web de l’Ajuntament i dins de poc es trobarà l’edició impresa a les oficines de turisme properes.

 

Presentació del mapa turístic de Cervera del Maestre

El dissabte 28 de desembre es va presentar a la llotja medieval de Sant Sebastià, al nucli antic de Cervera, el mapa turístic d’aquesta localitat situada a la província de Castelló i que pertany al Baix Maestrat.

Una cinquantena de persones van acompanyar el tècnic de turisme, Daniel Cervera i Juan Carlos Borrego, en representació d’Editorial Piolet. Aquest mapa própon al visitant de Cervera un seguit de rutes de senderisme i Btt, com també acull les zones d’escalada, búlder i altres activitats a l’aire lliure.

Cal destacar les rutes temàtiques, on el visitant podrà conèixer patrimoni tant divers com la pedra seca, sénies, aljubs, ermites i el castell.

El mapa ha estat realitzat per Editorial Piolet i el podeu trobar a l’Ajuntament de Cervera del Maestre.

 

Carrerada de Santa Coloma

Lliurat a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Cunit el mapa de la Carrerada de Cunit a Santa Coloma de Queralt. 1ª edició 2019.

Aquesta publicació és un complement a la feina de promoció que fa l’Oficina de Turisme de Cunit de les vies de transhumància que tanta importància han tingut pel desenvolupament del nostre territori.

  • Són autors d’aquesta publicació: Joan RoviraJoan Soler Gironès, que han comptat amb la colaboració d’en Xavi Avendaño
  • Del disseny i la maquetació s’ha fet càrrec  l’Estudi Claris.
  • La cartografia ha estat realitzada per Editorial Piolet.
  • La impresión l’ha portat a terme CEGE.
  • El mapa ha estat imprès amb paper pedra (emanagreen). Aquest paper és impermeable, molt resistent i disposa de totes les certificacions que el fan 100% ecològic.
Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino