Notícies Piolet

En aquesta secció anirem incorporant els projectes que realitzem per diferents entitats i empreses.

Presentació del mapa turístic de Cervera del Maestre

El dissabte 28 de desembre es va presentar a la llotja medieval de Sant Sebastià, al nucli antic de Cervera, el mapa turístic d’aquesta localitat situada a la província de Castelló i que pertany al Baix Maestrat.

Una cinquantena de persones van acompanyar el tècnic de turisme, Daniel Cervera i Juan Carlos Borrego, en representació d’Editorial Piolet. Aquest mapa própon al visitant de Cervera un seguit de rutes de senderisme i Btt, com també acull les zones d’escalada, búlder i altres activitats a l’aire lliure.

Cal destacar les rutes temàtiques, on el visitant podrà conèixer patrimoni tant divers com la pedra seca, sénies, aljubs, ermites i el castell.

El mapa ha estat realitzat per Editorial Piolet i el podeu trobar a l’Ajuntament de Cervera del Maestre.

 

Carrerada de Santa Coloma

Lliurat a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Cunit el mapa de la Carrerada de Cunit a Santa Coloma de Queralt. 1ª edició 2019.

Aquesta publicació és un complement a la feina de promoció que fa l’Oficina de Turisme de Cunit de les vies de transhumància que tanta importància han tingut pel desenvolupament del nostre territori.

  • Són autors d’aquesta publicació: Joan RoviraJoan Soler Gironès, que han comptat amb la colaboració d’en Xavi Avendaño
  • Del disseny i la maquetació s’ha fet càrrec  l’Estudi Claris.
  • La cartografia ha estat realitzada per Editorial Piolet.
  • La impresión l’ha portat a terme CEGE.
  • El mapa ha estat imprès amb paper pedra (emanagreen). Aquest paper és impermeable, molt resistent i disposa de totes les certificacions que el fan 100% ecològic.
Back To Top