Osca

La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la: Bolea-La Peña Estación

VARIANT TÀRREGA-PUENTE LA REINA

En aquesta etapa creuarem la Serra de Loarre, gaudirem de vistes espectaculars al costat de l’ermita de San Miguel i constatarem la diversitat de paisatges: l’extensió de la plana de la Hoya de Huesca, les muntanyes soscavades per barrancs, les parets de los Buitres i la bonica val estreta de la Peña.

Com arribar: A Bolea, punt de partida de l’etapa, arribarem per l’A-132 des d’Osca. També es pot arribar en autocar o en tren des de Saragossa.
Dificultat: Difícil
Durada de l’etapa: 10 hores
Distància total: 29,1 km
Ascens acumulat: 672 m
Observacions: Es recomana dividir l’etapa en dos, fent parada a Loarre.
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

Itinerari

Sortirem de Bolea i arribarem a la carretera de Aniés per una pista asfaltada. Creuem el poble i després de 11 km arribarem al poble de Loarre.

Continuarem en baixada per salvar el Riu Seco. Des d’aquí començarem la pujada que ens portarà primer fins a Sarsamarcuello i finalment a l’ermita de San Miguel.

San Miguel@afCHH.Esteban Ania

A partir d’ara i ja en baixada, passarem pel collado de Santo Román i arribarem en 25 km de trajecte a Foz de Escalete. Des d’aquí fins a la Peña Estación, final d’aquesta etapa, només ens quedaran 3,6 km.

Foz de Escalete @afCHH. Esteban Ania

T’has plantejat mai fer el Camí de Sant Jaume? És tota una aventura! Si t’animes no et pot faltar aquesta guia! La trobaràs a la nostra botiga online. Disponible en quatre idiomes.

Sobre l’autor de la guia: Callum Christie es considera un hispanòfil. Nascut a Zàmbia de pares escocesos, se sent molt afortunat per haver caminat pels quatre racons de la península ibèrica, a vegades com a guia, i altres vegades en solitari a la recerca de senders perduts. Des de la seva base en la Sierra de las Nieves, gaudeix donant a conèixer les rutes de pelegrinatge menys conegudes, i així compartir el seu amor per la gran varietat de paisatges i gents que es poden trobar al Camí.

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino