Lleida

La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la: El Palau d’Anglesola-Lleida

TRAM TÀRREGA-PINA DE EBRO

Tornem al Camí de Sant Jaume, aquest cop per fer una etapa plana, amb poca ombra. Seguirem creuant canals de reg, basses, camps de regadiu i fruiters de tota mena. Aquest paisatge es trencarà amb l’arribada a la ciutat de Lleida, amagada en un lloc estratègic a la riba del riu Segre.

Com arribar: Al Palau d’Anglesola, punt de partida de l’etapa, arribarem des de l’autovia A-2 (tram Barcelona-Lleida). També es pot arribar al poble en autobús.
Dificultat: Difícil
Durada de l’etapa: 9-10 hores
Distància total: 24,92 km
Ascens acumulat: 64 m
Observacions: A causa de la falta d’ombra i les altes temperatures de la zona, no és aconsellable fer-la a l’estiu.
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

@Callum Christie

Itinerari

Sortirem del Palau d’Anglesola pel carrer de la Font, creuarem un canal auxiliar i continuarem en paral·lel a l’A-2 avançant entre fruiters. En 4,4 km, travessarem l’autovia per un pont.

@Gemma Liesa

Continuarem per creuar un pas a nivell sense barrera i arribarem a Bell-lloc d’Urgell. Passat el poble, seguirem fins a la urbanització les Roquetes. Des d’allà ens queden uns 4 km per arribar al polígon industrial El Segre.

@Gemma Liesa

Sortirem del polígon i creuarem un pont sobre el Canal. Caminarem seguint el riu Segre, fins a arribar al Pont Vell. El creuarem per entrar al nucli antic de Lleida per l’Arc del Pont, presidit per l’estàtua d’Indíbil i Mandoni.

La Seu Vella. Lleida @ACT. M.A.S

La Seu Vella és un dels llocs a la ciutat de Lleida, on el pelegrí pot segellar la seva credencial.

T’has plantejat mai fer el Camí de Sant Jaume? És tota una aventura! Si t’animes no et pot faltar aquesta guia! La trobaràs a la nostra botiga online. Disponible en quatre idiomes.

Sobre l’autor de la guia: Callum Christie es considera un hispanòfil. Nascut a Zàmbia de pares escocesos, se sent molt afortunat per haver caminat pels quatre racons de la península ibèrica, a vegades com a guia, i altres vegades en solitari a la recerca de senders perduts. Des de la seva base en la Sierra de las Nieves, gaudeix donant a conèixer les rutes de pelegrinatge menys conegudes, i així compartir el seu amor per la gran varietat de paisatges i gents que es poden trobar al Camí.

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino