Barcelona

La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la: Esparreguera-Montserrat

ÚLTIMA ETAPA DEL TRAM BARCELONA-MONTSERRAT

Us presentem l’etapa més icònica d’aquest tram. L’ascens a Montserrat per camins històrics transitats des de fa anys. Multitud de pelegrins, atrets pel magnetisme espiritual i paisatgístic dels voltants, pugen al monestir per venerar a la Verge de Montserrat.

Com arribar-hi: Esparreguera està situada a la comarca del Baix Llobregat. Es pot arribar per carretera, autovia i autopista. Si optem pel transport públic, podem triar entre l’autobús, el tren o els ferrocarrils de la Generalitat.
Dificultat: Mitjana
Durada de l’etapa: 4-5 hores
Distància total: 12,23 km
Ascens acumulat: 960 m
Observacions: Etapa curta però intensa, amb algunes pujades fortes per senders abruptes de la Serra de Montserrat.
Ruta en wikiloc: Les rutes d’Editorial Piolet, gràcies al nostre compte org, són navegables sense necessitat d’adquirir wikiloc premium.

@ACT-Javier Migúelez Bessons

Itinerari

Sortirem d’Esparreguera i seguirem les marques del GR 6.11 fins a arribar a la carretera B-112, allà anirem amb cura, ja que en aquesta carretera sovint hi ha tràfic, especialment durant els caps de setmana.

@ACT-Georama

Creuarem la població de Collbató i continuarem per un camí que es convertirà en corriol que anirà ascendint entre pins i matolls. Quan portem aproximadament 10.5 km ens trobarem amb l’ermita de Sant Miquel. Passada l’ermita continuarem per un camí de formigó que ens portarà fins al Monestir de Montserrat.

@ACT-Juan José Pascual

T’has plantejat mai fer el Camí de Sant Jaume? És tota una aventura! Si t’animes no et pot faltar aquesta guia! La trobaràs a la nostra botiga online. Disponible en quatre idiomes.

Sobre l’autor de la guia: Callum Christie es considera un hispanòfil. Nascut a Zàmbia de pares escocesos, se sent molt afortunat per haver caminat pels quatre racons de la península ibèrica, a vegades com a guia, i altres vegades en solitari a la recerca de senders perduts. Des de la seva base en la Sierra de las Nieves, gaudeix donant a conèixer les rutes de pelegrinatge menys conegudes, i així compartir el seu amor per la gran varietat de paisatges i gents que es poden trobar al Camí.

Back To Top
El blog de Piolet

Utilizamos “cookies” propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarle publicidad, contenidos y servicios personalizados a través del análisis de su navegación. Si continúa navegando acepta su uso.

 

View more
Acepto
Declino