Amb nens Lleida

El Segrià de color rosa

Avui no us proposarem cap ruta. Nosaltres us presentem l’espai. La ruta l’escolliu vosaltres…tenyida de color rosa.

Any rere any la comarca del Segrià es tenyeix de color rosa amb la floració dels seus arbres fruiters. Contemplar el mantell de flors en els camps de presseguers és una autèntica meravella. Trobarem rutes per a realitzar caminant, amb bicicleta, guiades, al nostre aire…o simplement podem agafar el cotxe i deixar-nos portar pels camins per a anar descobrint aquesta explosió de colors que ens brinda la naturalesa.

Donat el creixent interès que desperta la floració dels arbres fruiters, hi ha pobles que organitzen diferents tipus de visites per a donar a conèixer i potenciar aquest fenomen. A continuació us expliquem quins són.

Aitona

Sota la marca fruiturisme, Aitona va ser el primer poble a promocionar aquests paisatges rosats. Ofereix diferents experiències que van des de visites guiades, a rutes amb bicicleta, fins a contemplar la Mar Rosa des del cel pujats en un globus. Per a més informació visita la web de fruiturisme.

Alcarràs

Amb el nom “Alcarràs florit”, l’ajuntament d’aquest poble proposa una visita guiada en autocar que inclou desdejuni, l’explicació del procés de floració i la visita a diferents camps per a fer fotografies.

Torres de Segre

A Torres de Segre també s’organitzen rutes amb cotxe o caminant, amb visites explicatives per a gaudir de la floració i conèixer altres espais rellevants del municipi com el Pantà d’Utxesa o l’Ermita de la Carrassumada. Més informació a la web Reserva Natural d’Utxesa.

A causa de la situació actual, enguany no ha estat possible per a molts poder visitar aquest espectacle, malgrat això no oblidis apuntar-te’l per a poder gaudir-lo a la fi d’hivern l’any vinent! Encara una visita al Segrià sempre ens ofereix al·licients: a la primavera tenyit de rosa, a l’estiu amb els seus verds intensos, els seus tons vermellosos a la tardor i el seu aspecte misteriós a l’hivern quan la boira ho cobreix tot. Tampoc pot faltar un passeig per Lleida per a contemplar el conjunt monumental de la Seu Vella i el Castell del Rei Sua.

Pels amants del senderisme, com sempre la nostra recomanació perquè pugueu conèixer aquestes terres com més ens agrada..caminant!

Back To Top